De kopers van Het Prijsse Erf mogen naast het ontwerpen van hun eigen bungalow ook gezamenlijk het binnenerf met de thema tuinen ontwerpen en inrichten. Op dinsdagavond 20 juli jl. hebben de kopers eerst kennis gemaakt met elkaar, tijdens deze avond is ook het tuinontwerp kort ter sprake gekomen.

Afgelopen woensdag stond de vervolg avond met Tuinarchitect Martijn Tillema gepland. Ter voorbereiding op deze avond hebben alle kopers de gelegenheid gekregen om hun wensen te delen. Martijn heeft vervolgens deze ideeën in een presentatie samengevat tot een aantal tuinontwerpen. Ook werden alle ideeën van de kopers zelf besproken en was er gelegenheid om met elkaar te sparren. Zo kwam er een idee voorbij om kippen op het erf te laten scharrelen, “is toch een echt boerderij gevoel”, werd er geroepen, maar de meerderheid vond dat toch iets te veel van het goede. Zo waren er veel meer ideeën, zoals zitplekken, tuintjes, jeu de boules etc.

De vervolgstap is nu dat Martijn het ontwerp verder uit gaat werken en in concept definitief maakt, een nieuwe avond staat gepland voor het nieuwe jaar. Aanleg van het gemeenschappelijke erf en thema tuinen, zal pas na de oplevering van de bungalows plaatsvinden, dus laat nu eerst de bouw maar starten!

Ter afsluiting van de avond kreeg iedereen een heuse Het Prijsse Erf emaille logomok mee naar huis, een knipoog naar het vroegere boerenerf. Wij kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst!