Kies nu uw favoriete bungalow!

Veel geïnteresseerden hebben gebruik gemaakt van de enquête voor het doorgeven van hun woonwensen. Achter de schermen hebben wij op basis hiervan de bungalows verder uitgewerkt. Zo is een belangrijke uitkomst dat er veel vraag is naar een levensloopbestendige plattegrond waarbij een slaapkamer en badkamer op de begane grond is gesitueerd. Deze informatie hebben wij serieus genomen en zult u straks terug zien in de inspiratieplattegronden.

Vanaf vandaag is onze projectwebsite uitgebreid met een woningzoeker! Via deze woningzoeker vindt u de belangrijkste kenmerken van de 11 bungalows in Het Prijsse Erf. Denk hierbij aan de plattegronden, sfeerbeelden en prijsindicaties per bouwnummer! De beelden en plattegronden zijn nog niet definitief, de komende weken wordt hier verder aan gewerkt om ze met de start verkoop definitief gereed te hebben.

Wat moet u nu doen?
Wilt u als eerste geïnformeerd worden en in aanmerking komen voor de bungalow van uw voorkeur? Laat dan uw voorkeuren achter via de woningzoeker en blijf zo op de hoogte.

Hoe geeft u uw voorkeur aan?
Log in op uw account en geef uw voorkeuren aan onder ‘mijn woning’. U kunt ook meerdere voorkeuren opgeven. Op de projectwebsite op de pagina ‘woningzoeker‘ kunt u meer informatie over de woningen inzien. Zo vindt u hier onder meer de plattegronden, afmetingen en de prijsindicatie.

Let op! Het opgeven van uw voorkeur is nog geen officiële inschrijving. Dat kan pas vanaf start verkoop.