Een nieuwe woning kopen is spannend en leuk, en natuurlijk is iedereen nieuwsgierig naar de nieuwe buren! Bij Het Prijsse Erf worden de toekomstige buren extra belangrijk, vanwege het gezamenlijke erf met de thematuinen.

Voor Wonen à la Carte reden om ruim voor de start bouw een ontmoeting te organiseren met alle toekomstige bewoners. Bij locatie: Fort Everdingen, werd met elkaar kennisgemaakt, gebak gegeten, geborreld en eigen gebrouwen bier gedronken. Maar ook de eigen bedachte indelingen van de bungalows, die samen met de architect tot stand zijn gekomen werden besproken.

Tevens was de tuinarchitect aanwezig die samen met de bewoners de inrichting van het gemeenschappelijke erf en de thematuinen gaat vormgeven. Er kwamen allerlei ideeën voorbij zoals bijvoorbeeld kippen op het erf of een jeu de boules baan. Binnenkort komen de bewoners en tuinarchitect weer bijeen en is het aan de tuinarchitect om samen met de aankomende bewoners van alle suggesties en ideeën een mooi ontwerp te maken. Het is een geslaagde kennismaking geweest!