Dinsdag 12 april werd een feestelijke dag voor de kopers van de 11 bungalows aan Het Prijsse Erf in Culemborg. In het bijzijn van wethouder Monica Wichgers werd de start van de bouw gevierd.  

Een opvallend project wordt het, vormgegeven met een knipoog naar de vroegere boerenerven. Bij een officiële handeling wordt meestal traditiegetrouw een eerste paal geslagen, maar ditmaal hebben de kopers een houten naambord onthult. Dit prachtige duurzame bord krijgt straks een mooi plekje op het gezamenlijk erf!  

De bungalows zijn energiezuinig en levensloopbestendig uitgevoerd. Binnen het unieke concept van medeopdrachtgeverschap heeft elke koper een eigen interpretatie aan de bungalow gegeven. Daarom verschilt elk van de 11 bungalows van de andere.  

Tijdens het ontwikkeltraject hebben de kopers al met elkaar kennisgemaakt, dus nu kregen de kopers de gelegenheid om elkaar weer te zien en even lekker bij te kletsen. Dit alles onder het genot koffie, thee en een heerlijk gebakje.

Tijdens het feest kregen Joubert Ockeloen, de directeur van Wonen à la Carte, Monica Wichgers, de wethouder van Culemborg, en Kees Hoogendoorn, de directeur van Staton Bouw, de gelegenheid om kort wat over het project te vertellen en om vragen van de kopers te beantwoorden. Zo konden de kopers de gezichten achter hun toekomstige woningen zien. 

Bij een officiële handeling wordt meestal traditiegetrouw een eerste paal geslagen. Bij Wonen à la Carte proberen we altijd iets originelers te bedenken. Ditmaal mochten alle kopers een houten naambordje onthullen. Van alle 11 bungalows werd een koper naar voren geroepen om op mysterieuze wijze met rook en muziek het zwarte doek weg te trekken. Het prachtige duurzame bord is onthuld en krijgt straks een mooi plekje op het gezamenlijk erf!  Na dit mooie moment konden was het tijd voor de borrel onder het genot van een strakblauwe lucht en de zon!